Werkwijze & tarieven interieuradvies aan bedrijven

De tarieven voor interieuradvies aan bedrijven zijn gelijk aan die DURV aan particulieren in rekening brengt.

DURV ziet geen reden om verschillende tarieven te hanteren, er wordt gewerkt met een standaard uurtarief van € 80,- INCLUSIEF 21% btw. (= € 66,12 EXCLUSIEF 21% btw.)

Kilometervergoeding: 19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop.

Hoe gaat DURV te werk?

Fase 1: Het eerste oriënterende gesprek. 

DURV hecht er veel waarde aan om een realistische inschatting te kunnen maken hoe uw wensen te kunnen invullen. Daar is allereerst transparantie en overleg voor nodig! 

Fase 2: De analyse.

zakelijk-01575811115.jpg

Om de juiste conclusies te kunnen trekken voor een goede basis, is het nodig een analyse van de ruimte te maken. Ook bij bedrijven kan die analyse het beste ter plaatse, maar als dat (nog) niet mogelijk is dan is een plattegrond een goede optie voor het maken van een vlekkenplan, de routebepaling, en de licht- en zichtlijnen. 

Fase 3: Het schetsontwerp.

design-01578940247.jpg

Het schetsontwerp mag gezien worden als een sober eerste plan. DURV presenteert dit door middel van een moodboard, en 3 verschillende schetsontwerpen

Schetsontwerp 1: Daarbij is rekening gehouden met de wensen, maar vooral ook het budget. Eenvoudig uit te voeren, weinig risico op budgetoverschrijding. 

kledingwinkel-01575811308.jpg

Schetsontwerp 2; Hierbij vult DURV haar eigen creativiteit en visie wat duidelijker toe aan uw wensen. Daarbij mag u denken aan bijvoorbeeld het toepassen van duurzamere of luxere elementen. 

luxe-01578940599.jpghotel-luxe-01578940783.jpg

Schetsontwerp 3: Inspiratie, het wauweffect! DURV gaat los bij dit ontwerp, ook los van het budget. Hoe mooi kàn het allemaal worden.

modern urban bank.pngUrban bedrijf.jpg

Dit kan motiveren om naar iets toe te werken, of om, eventueel elementen van dit ontwerp, toch op te nemen in uw plan en budget.

Fase 4: Voorlopig ontwerp.

Deze fase is een uitdieping van fase 3. Is het nog niet duidelijk welk Schetsontwerp de voorkeur heeft? Zit DURV met het moodboard nog niet helemaal in de goede richting? Gesprekken worden ingepland, 2D-impressies (of op verzoek eenvoudige 3D-impressies) worden gemaakt, de technische haalbaarheid wordt getoetst, calculaties worden gemaakt, waarna alles door DURV wordt toegelicht en gepresenteerd. Dit alles om een weloverwogen keuze te kunnen maken! 

Fase 5: Het definitieve ontwerp.

De laatste puntjes op de i worden besproken, aan de hand van uw laatste feedback. Het plan is nu duidelijk, de keuze is gemaakt. Een uitgewerkte offerte wordt opgemaakt. Het moet nu duidelijk zijn welke kleuren gebruikt gaan worden, welke materialen, de afwerking, en ook de verlichting, Als laatste kan DURV een meubel-shoppinglist aanbieden. Een overzicht van de gekozen meubels, lampen, stoffering en accessoires. Is er gekozen voor op maat gemaakte meubels? Dan zijn deze, eventueel in samenwerking met de deskundige meubelmaker waarmee ik werk, opgenomen in de offerte. 

Een 3D-impressie volgt indien gewenst. 

Fase 6: De bekroning op het werk; de realisatie.

De aannemer voert zijn eindcontrole uit en geeft met de handtekeningen het startsein voor de verbouwing. Bij grotere verbouwingen kan het nodig en wenselijk zijn om bouwvergaderingen in te plannen, om er voor te zorgen dat alles volgens afspraak en wens blijft verlopen. DURV beseft heel goed hoe belangrijk het is voor alle bedrijven om de verbouwperiode zo kort mogelijk te houden. 

Informatie inwinnen? Bel daarvoor met 06-14567631, of vul het contactformulier in hieronder. Ik neem dan snel contact met u op.

Mijn bedrijf is toe aan verandering: