Tarief verkoopstyling van uw huis

VERKOOPSTYLING

Gaat uw woning binnenkort in de verkoop, of staat deze al te koop? Verkoopstyling helpt!
Uw doel is natuurlijk om uw woning snel te verkopen tegen de hoogste verkoopprijs! De eerste indruk, zowel online als bij een bezoek, is dan uitermate belangrijk! Bedenk dat potentiële kopers moeite kunnen hebben om door persoonlijke spullen heen kunnen kijken. Het is lastig om zich voor te kunnen stellen dat dit huis hun eigen woning wordt met eigen meubels en voorkeuren. Maar uw wilt echt geen karakterloos en saai huis presenteren! Vaak is dat lastig! Op foto's is het heel belangrijk om rustig maar toch onderscheidend (lees "niet saai") te zijn, want uw woningfoto wordt maar een paar seconden bekeken op een verkoopsite. Een geDURVde verkoopstyling maakt het verschil om geïnteresseerden te motiveren verder te kijken en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Bovendien moeten klanten positief verrast worden als zij bij u binnenkomen. Als de woning bij bezichtiging ook zeker net zo mooi is als op foto's is beloofd, levert de woning door een verkoopstylingsadvies al snel duizenden euro's meer op! En wie wil dat nu niet?

Wacht niet langer ...... een verkoopstyling is veel goedkoper dan een verkoopprijsverlaging!

JA .... IK HEB VERKOOPSTYLINGSADVIES NODIG!: 
Bij DURV Interieuradvies kunt u terecht voor een goed onderbouwd STYLINGSADVIES, een BASIS VERKOOPSTYLING maar ook voor COMPLETE VERKOOPSTYLING.

Kies voor de optie die bij uw situatie of budget past! Hoe gaat een verkoopstyling van DURV in zijn werk: 

- STYLINGSADVIES bij u thuis; € 160,-* (+/- 2 uur). 

DURV geeft u advies waarmee u ZELF aan de slag kunt gaan om uw woning verkoop-klaar te maken. Samen lopen we in uw woning alle ruimten door (en eventueel ook uw tuin). Per ruimte wordt u gemotiveerd door goed onderbouwde adviezen om deze aan te pakken. Als bij u thuis blijkt dat u een uitgebreider stylingsadvies wenst kan dat natuurlijk altijd. Hiervoor maken wij dan graag een nieuwe afspraak. 

 

- BASIS VERKOOPSTYLING; vanaf € 320,-* (4 uur)

Uw woonkamer, keuken, badkamer en 1 slaapkamer worden bekeken en direct ge(re)styled. Samen doorlopen we de overige ruimten in uw huis en krijgt u advies over wat u zelf kunt doen om deze optimaal te presenteren. Omdat niet ieder huis even veel tijd nodig heeft om verkoop-klaar te maken, wordt snel aan u aangegeven of het haalbaar is binnen deze tijd. Zelf meehelpen màg uiteraard altijd, waardoor het mogelijk kan zijn dat meer ruimten in uw huis gestyled kunnen worden binnen die 4 uren. Er kan geadviseerd worden om kleine of grotere aanpassingen door te voeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het advies een vloerkleed aan te schaffen, of het verven van een of meerdere muren, wat een groot effect zal hebben. DURV kan dit op afspraak ook voor u regelen indien u daar zelf niet mee aan de slag wilt of kunt gaan.

 

- COMPLETE VERKOOPSTYLING; vanaf €320,-* 

U wilt graag advies, maar deze ook compleet laten uitvoeren voor DURV? In dat geval kiest u voor deze optie. Ik kom bij u aan huis en loop met u door de woning. Hierbij wordt een en ander met u besproken en bij een goede klik maken we een vervolgafspraak. De verkoopstyling wordt op een geschikt moment uitgevoerd. Geen vraagtekens over de totale hoogte van de kosten....uiteraard ontvangt u vooraf van DURV nog een uitgebreide offerte. Wel zo prettig lijkt me!

*genoemde prijzen zijn INCLUSIEF 21% btw. KM vergoeding:  19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop. Materialen en eventueel arbeidsloon derden niet inbegrepen. Deze worden gespecificeerd in de offerte.

Gun ook uw NIEUWE woning een kleur-, licht- en/of indelingsplan van DURV!