Tarief interieuradvies aan huis

Kleuradvies; € 120,-* per ruimte (woonkamer met open keuken = 1 ruimte)

DURV Interieuradvies kan bij je thuis komen om een kleuradvies te geven. Er wordt rekening gehouden met de ruimte, lichtinval, bestaande (blijvende) meubelstukken en persoonlijke smaak. En DURV zou DURV niet zijn als een mooie blikvanger niet extra geaccentueerd wordt! Om goed voorbereid te zijn ontvang ik graag vooraf foto's van de ruimte(n).

Je krijgt een persoonlijk advies, voorzien van kleurcodes en eventueel staaltjes, zodat je zelf direct aan de slag kunt.

*genoemde prijs is INCLUSIEF 21% btw. Kilomotervergoeding: 19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop. 


Interieuradvies op maat; tarief € 80,-* per uur

Weet je het even niet meer? Heb je al van alles geprobeerd met je interieur maar ben je toch niet tevreden met het resultaat? Dan is een interieuradvies op maat een goede keuze! DURV kijkt met een deskundig oog naar de inrichting en geeft je de tips en ideeën die nodig zijn om net dàt te veranderen wat je zelf niet bedacht of gezien had. In een eerste kennismakingsgesprek bij je thuis wordt besproken wat je woonwens is en het beschikbare budget hiervoor. Tijdens de kennismaking wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn, waar eventuele knelpunten liggen en of er misschien verschil zit in interieursmaak tussen jou en medebewoner(s). Maar heb vertrouwen! Samen komen we tot een mooie passende oplossing! Bij een goede 'klik" volgt een gerichte opdracht aan DURV Interieuradvies en ga ik voor je aan de slag. Omdat elk plan anders is, ontvang je na dit kennismakingsbezoek een offerte op maat, waarbij de mondelinge afspraken/verwachtingen worden vastgelegd. Hierdoor weet je van te voren hoe hoog de kosten zullen uitvallen. Een prettig gevoel lijkt me! 

Het geadviseerde kan bestaan uit styling-tips, een kleuradvies, indelingswijziging, verlichtingsplan, en/of iets anders. Vaak wordt bij jezelf daardoor ook duidelijk waaròm je niet tevreden was met je eerdere inrichting. Het voor jezelf duidelijk hebben waar je echt blij van wordt, zonder een trend te volgen of iemand te copieëren, maakt jouw huis uniek en passend bij jouw leefstijl. 

Om goed voorbereid te zijn ontvang ik graag vooraf foto's van de ruimte(n). Je kunt met het uitgewerkte plan meteen zelf aan de slag. Indien gewenst kan DURV ook helpen met de uitvoering ervan. 

De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van het project en jouw wensen.

*genoemde prijs is INCLUSIEF 21% btw. Kilometervergoeding: 19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop. Materialen en eventueel arbeidsloon derden niet inbegrepen. Deze worden gespecificeerd in de offerte.