« Maar weer diezelfde goede voornemens dan?»

Gepubliceerd op 22-12-2019

En ja, weer bijna een kalenderjaar verder! Op naar het mooie ronde getal 2020! Met de nadruk op ROND! Goede voornemens; hoewel ik er vorig jaar al vroeg mee begon, dit jaar lig ik dus o-ver-duidelijk achter op schema! Gelukkig zijn ronde billen in de mode :).

Een van mijn goede voornemens wordt dus weer dezelfde als vorig jaar; gezond eten en daardoor dus een wat gestroomlijnder figuur krijgen.

En wat wil ik nog meer komend jaar? Nou daar komt ie dan: 

Gezondheid, ja echt gezondheid voor mijzelf, mijn familie en al mijn vrienden en kennissen! Geen ziekte! Geen ellende, gewoon gezond, zodat ik kan blijven genieten van iedereen! En hopelijk dat iedereen ook een beetje geniet van mijn aanwezigheid (ahum).

En dat kan niet zonder een leefbare aarde. Ja het komende jaar wil ik mijn uiterste best doen om zelf kleinschalig stappen te zetten om het milieu te helpen overleven.

Hoe? Ik beloof hierbij plechtig dat ik me zoveel als mogelijk op de fiets of te voet ga verplaatsen. Daar mag je me aan houden! Goed voor mijn figuur, mijn gezondheid én voor de aarde (mijn humeur is daarbij iets minder belangrijk). Minder vlees en vis, meer groenten (hoe weet ik nog niet). Ik ga Netflix kijken op mijn bank onder een dekentje, waarbij ik de thermostaat een graatje lager kan laten staan. Ben ik er al? Is nog wel magertjes hè, mijn goede voornemenslijstje voor 2020. 

Hebben jullie nog een uitdaging voor me? Laat het me weten. Ik laat jou dan weten of ìk dat ook een goed plan vind! 

P.s. ik ga niet eerder slapen! Ik haat sparen, ik maak liever alles meteen op, rode wijn = te lekker. Dus... gewoon op de fiets, met collega's, familie of vrienden, naar café voor een biologisch wijntje, past prima binnen mijn goede voornemens!

fiets-01577041493.jpg
kont-01577039987.jpg