« Jouw huis, jouw interieur: wie ben jij? tips&tricks»

Gepubliceerd op 23-11-2019

Tips & Tricks om met je interieur te laten zien wie je bent.

Jouw huis, jouw stijl, helemaal passend bij wat jíj belangrijk vindt in jouw leven. Om me heen zie ik regelmatig dat er een plaatje van Pinterest of Instagram ‘gekopieerd’ wordt in huis. Jammer. De kans bestaat namelijk dat dit niet echt ‘JIJ’ uitstraalt. (maar het kàn natuurlijk wel)

Hoe je dat dan doet? Hier enkele tips & tricks;

-         Allereerst is het natuurlijk belangrijk om helemaal EERLIJK tegen jezelf te zijn. Houdt jij je mond, zodra een kennis zegt dat die niet houdt van een klassieke stijl, terwijl jij nou net wilde zeggen dat je dat klassieke kastje zo mooi zou vinden in je huis? Kies jij dat behang, waar je echt verliefd op bent, toch maar niet omdat je vriendin zoiets ‘spuuglelijk’ vindt? Dat is niet nodig! Bedenk dat er altijd wel íemand zal zijn die niet van jouw smaak houdt, maar evenzoveel anderen juist wel. En hoe belangrijk is dat? Besef dat je ZELF het vaakst in je huis bent en dat jíj de keuze mag maken!

 

-         Bedenk heel goed wat BELANGRIJK is voor jou! Wil je niet te veel beslag leggen op natuurlijke energiebronnen en heb je niet veel ruimte nodig, dan kan een tiny-house bijvoorbeeld passen bij jou. Ben je dol op het lezen van boeken? Die stapels boeken in je kamer horen dus bij jou! Bedenk of je vaak veel vrienden wilt ontvangen of is je huis je rustige toevluchtsoord? Dol op koken? Laat de keuken dan, als het tenminste mogelijk is, een belangrijk onderdeel zijn van je woonkamer. Toon je souvenirs als je reislustig bent en zet die enorme tv neer als Netflix je hobby is. Want je huis, dan ben jij!

 

-         Weinig GELD? Geen nood! Spaar rustig verder voor die nieuwe bank of dat mooie kunstwerk. Maar intussen kun je ook met weinig financiële middelen je eigen persoonlijkheid laten zien. Die oude spullen, die je al jaren gebruikt, dié passen dus bij jou! Dat versleten stukje is juist gaaf! Haal ze uit de kast of van zolder. Wissel en experimenteer met het gevoel dat je ervan krijgt als je deze items in je interieur laat zien. Hoe uniek ben jij dan!

gezellig-01574546861.jpg
couch-01574547465.jpg
house-01574546367.jpg
couch-01574547446.jpg