« Nieuw in de BLOGGERswereld»

Gepubliceerd op 12-07-2019

Ik had nooit gedacht dat ik zelf zou willen bloggen! Het is niet zo dat ik persé trendy wil zijn, of hip ofzo. Maar ik ben er achter gekomen dat ik het ècht heel leuk vind om van alles te delen. Van '....en dan komt er gewoon een vogeltje binnengevlogen....' tot 'wat vind ik die kleur toch leuk.....'. 

Toch wil ik niet gaan bloggen òm het bloggen zelf. Ik wil niet gewoon 'een of andere ongelezen blog' posten.

Ik bedenk me nu, braaf aan mijn tweede kopje koffie omdat dat wijntje onder werktijd ècht niet kan, hoe leuk zou het zijn als ik volgers zou krijgen. Volgers die uitkijken naar mijn verhalen, die erom moeten lachen, die bruikbare tips uit mijn blog halen. En misschien zelfs wel mijn blog gaan delen!

Ja, ik post regelmatig op Instagram en Facebook. Het resultaat; minimale 'vind-ik-leuks', sporadisch een reactie, en van de deelacties word ik nog niet heel erg enthousiast. Spreken de onderwerpen misschien niet aan? Zet ik er geen goede # bij? Ik weet het niet! Hoe doen die anderen dat nou? Weet iedereen van nature hoe dit aangepakt moet worden behalve ik? Ik vraag me echt af in welk parallel universum zij leven (en ik dus niet)!

Ik heb geleerd dat alles mogelijk is met koffie en mascara, maar ik ga het toch maar eens over een andere boeg gooien. Het is vrijdagmiddag....ik voel me stoer.....ik denk dat ik nu toch maar dat wijntje maar ga nemen! Daar word ik grappig van (mijn vriendinnen) en volgens mij komen daarna de beste verhalen naar boven. Ik moet ze dan alleen nog in gekuiste vorm op social media zien te krijgen :).

Fijn weekend iedereen en hopelijk tot mijn volgende blog! Iets met #vakantiesouveniers #wooninspiratie #jedromenuitlatenkomen #kringloopschatten #lichtisgeensluitpost #kunst #groen #scandinavisch #doenwatjeleukvindt en #liefdevoorinterieur

 

wijn-11562945096.jpg
social-media-01562947616.jpg