« Blijf dromen!»

Gepubliceerd op 11-08-2019

Dromen zijn geen bedrog! Make it happen…shock everyone!

 

Ik vind het nu tijd worden om me eens voor te stellen. Mijn naam is Nancy van Empel en ben het gezicht achter DURV Interieuradvies.

Nog niet zo heel lang geleden heb ik het aangeDUR(F)Vt om te starten met het verwezelijken van mijn dromen. Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door inrichtingen. Zo waren Barby poppen niet interessant, maar de Barby meubeltjes wel. En dol was ik op lego! Je had toen onder andere van die keukentjes met zelfs de tegeltjes, dus creëerde ik volledige inrichtingen. Later kon ik me uitleven op mijn tienerkamer en zelfs mijn ouders waren niet veilig als ik weer eens als “verrassing” hun huiskamer gerestyled had. Het werd nog leuker toen ik mijn eigen woning had. De oude keukenkastjes werden geverfd (mocht niet te veel kosten) en de muurkleur en inrichting wisselde regelmatig.

Vrienden en kennissen gingen mijn hulp vragen bij de inrichting van hun woning, waaraan ik maar al te graag gehoor gaf. Nee zeggen was geen optie! En iedereen was zo blij met wat we bedacht hadden. Dat is nog wel het allerleukste….te horen krijgen dat zij na jaren nog steeds zo blij worden als zij de door mij bedachte huiskamer binnenstappen.

Toch dacht ik er nog niet aan om hier iets mee te gaan doen. Het bleef een uit de hand gelopen hobby, een droom. De woorden van een vriend ‘als je het nu niet gaat doen dan doe je het nooit meer’ zetten me aan het denken. Alleen op enkel ervaring en gevoel wilde ik geen bedrijf starten. Daarom ben ik diverse opleidingen gaan volgen en heb naast kennis enorm veel inspiratie opgedaan. Mijn hoofd draait continue overuren. Maar wat een energie krijg ik hiervan!

Nou ja… DURV dus! Ik ging aan de slag en de opdrachten volgden gelukkig snel. Een kleuradvies hier, een lichtadvies en een totale re-styling daar….. ik begin mezelf nu een echt ondernemertje te voelen. So If you see mee talking to myself; I’m having a staff meeting! :)

droom-01565534406.jpg
start-01565534361.jpg
bedrijf-starten-01565535739.jpg
droom-01565534848.jpg