« Doen wat je leuk vindt!»

Gepubliceerd op 09-10-2019

Doen wat je leuk vindt!

 

Ga gewoon voor jezelf beginnen zeiden ze, is stoer zeiden ze . . . . . . . lekker je eigen ding doen, is leuk zeiden ze! Nu ben ik best impulsief en denk nooit zo heel lang na voordat ik in het diepe spring dus . . . . . . . tadaaaaaa . . . . . . DURV was al geboren voordat ik wist dat ik ‘zwanger’ was van een eigen bedrijf!

 

En floep….daar was de website DURVinterieuradvies.nl en als nageboorte nog de ‘hippe’ BLOG's, waarin ik een glimp van mijn verontrustende persoonlijke gedachten laat doorschemeren. Nu moet je hierbij niet meteen denken aan sappige dagboekgeheimen hoor (mijn leven is niet zo interessant). Ooit gehoord van die vrouwenbreinen . . . . . een warboel van gedachtenspinsels? Nou dat dus ?.

 

ZIJN JULLIE ME AL BEU? Dat zou jammer zijn, want ik vind mijn baan als DIRECTRICE van DURV echt superleuk! Ik wil jullie graag blijven vervelen met allerlei nuttige en nutteloze informatie.

Maar je mag nu toch ook wel een heel klein beetje sarcasme tussen de regeltjes doorlezen. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn hoor! Wat er allemaal bij een eigen bedrijf komt kijken zeg! Belastingdienst die het echt niet altijd makkelijker maakt, boekhouding, km’s en tijdschrijven, Facebook en Instagram met advertenties en een PIXEL die je daarvoor op je website moet plaatsen, Google die kijkt naar je SEO, een extra studie die je graag wilt volgen, social media, een Funnel (ik weet af en toe niet eens waar ze het over hebben). En ik wil juist zo graag met mijn KLANTEN bezig zijn en hun interieur!!!!!

De keuze voor mij was duidelijk! Ik raffel bovenstaande verplichte zaken af in de kortst mogelijke tijd zodat ik tijd heb voor mijn core-business!

Ik kan je zeggen…..dat afraffelen is gelukt voor sommige zaken zoals geheel onvoorbereid Live gaan op social media. Moe, niet voorbereid op wat ik ga vertellen, ongekamd haar, geen make-up, slecht geluid en heel veel uhhhh’s. Zo was ik dus live te zien op Facebook. Kortom best wel gênant zeg maar, maar daar leren we van! Ben ik een beetje een sadist als ik zeg dat ik dat stiekem toch niet zo erg vind? Dat ik ook die hele social-media-toestand best wel leuk vind? De spelregels beginnen me steeds duidelijker te worden. Optimistisch denk ik ‘Nog heel even en dit is allemaal gesneden koek voor mij en dan kan ik het meeste van mijn tijd gaan besteden aan mijn creatieve ‘hobby’, DURV!'

 

Nu jij nog! Doen joh . . . . . . . is leuk!

P.s. wil je mijn blogjes blijven lezen, geef je dan op voor mijn nieuwsbrief hieronder of bezoek mijn website regelmatig.

blog-01570653472.jpg
Zwart-wit-foto-gezicht-1570645739.jpg
doen-01570645848.jpg
stress-01570646153.jpg
leuk-01570645795.jpg